15 Ağustos 2015 Cumartesi

DAĞINIK TOPUZ YAPIMI

DAĞINIK TOPUZ MODELLERİ

Dağınık topuz kadınların en çok tercih ettiği modellerden birisi. Çünkü salaş görünümü aynı zamanda da romantik duruşu daha sıkı ve düz topuzlardan daha farklı bir hava katıyor.

Dağınık topuz evde çok kolay yapılabilecek topuz modellerinden birisi. Saçınızın uzunluğuna ve kısalığına göre farklı şekiller verebileceğiniz bu modeli ister günlük hayatta isterseniz de özel bir günde kullanabilirsiniz.

Tabi tüm saç modellerinde olduğu gibi dağınık topuzun da bir çok şelki var. Bende sizler için bunları araştırdım ve sizlerin kolaylıkla evde bile yapabileceğiniz yada beğenip resmini kuaförünüze göstererek yaptırabileceğiniz modeller bulmaya çalıştım

Dağınık topuz şaç rengine göre de farklı görünebilir. Sizlerde çok iyi bilirsiniz ki açık saç renkleri yapılan işlemleri çok daha iyi gösteriyor. Tabi koyu saçlarında ayrı bir asaleti var. Dağınık topuzların çoğunun maşa yapıldıktan sonra yapıldığına dikkat çekmekte fayda görüyorum.

Dağınık Topuz Modelleri



















Videoda da gördüğünüz gibi saçları maşa yaptıktan sonra arkasını karışık bir şekilde tel toka yardımıyla sadece tutturuyor. Ön kısma ayırdığı saç tutamlarından bir parçasını da örerek dağınık bir şekilde topladığı topuzuna tutturuyor. Sizde evde kolay bir şakilde yapabilirsiniz.


0 yorum:

Yorum Gönder